Bokningsregler

Betalning sker vid bokningstillfället. Vi litar på att du som kund respekterar och följer våra bokningsregler och att du som kund också förser oss med korrekta kontaktuppgifter. Det är viktigt för oss att alltid kunna nå dig när det behövs.

När du beställer en tid för behandling hos oss, så ingår vi ett muntligt avtal. DU förbinder dig att komma till oss eller tillhandahålla utrymme för att kunna massera i ditt hem eller annan lokal. BÅDA parter förbinder sig även att massagen utförs på en i förväg överenskommen tid.

Avbokning eller ombokning av tid måste ske senast 24 timmar före den bokade tiden. Detta skall ske antingen via mail, systercalla@gmail.com, eller via telefon, 042 – 12 52 00, där ni talar in på vår telefonsvarare. Frånvaro utan avbokning, eller avbokning med kort varsel före den bokade tiden debiteras med 80%.

Din massagetid blir en del av vår inkomst; Löner, hyror och alla driftskostnader ska betalas. När vi reserverar en tid för dig, säger vi nej till någon annan. Därför är du betalningsskyldig om du inte följer våra bokningsregler.

För att undvika dessa förluster, som gör det svårt för oss alla, debiterar vi er massage med 80% (hemkörningsavgift debiteras ej) vid sen avbokning eller ombokning.

Vi gör alltid vårt bästa för att det ska bli bra för våra kunder, så snälla hjälp oss att slippa dessa tråkiga och onödiga sista-minuten avbokningar.

Med vänliga hälsningar,

Syster Callas Massage